StartUp groep

Vanaf vrijdag 17 januari om 20:00 uur zal badmintonclub Phoenix’17 weer een opstart groep beginnen voor iedereen van 18 tot 88 jaar: De Phoenix StartUps. De trainingen zullen plaatsvinden in Sportcentrum Papendrecht.

Wilt u gaan sporten in het nieuwe jaar en uw fitheid verbeteren? Probeer dan de opstart groep van badmintonclub Phoenix’17. Onder begeleiding van een ervaren trainer leert u in 10 lessen om uw conditie en techniek te verbeteren en bevordert u uw algehele gezondheid. Het gaat bij deze lessen dus niet zozeer om prestaties maar om algehele conditie, lenigheid en uiteraard gezelligheid. Natuurlijk maakt u vanzelf kennis met de badmintonsport.

placeholder

Info avond

Voorafgaand aan de start is er een mogelijkheid om op vrijdag 10 januari eerst de info avond bij te wonen, waarin het hele programma gepresenteerd wordt. Om 19:00 uur bent u van harte welkom in de horeca van Sportcentrum Papendrecht. De data en opbouw van de trainingen, de intensiteit, de technieken en op welke wijze er aan uw conditie wordt gewerkt passeert dan de revue.

Een mooie gelegenheid om er achter te komen of deze opstart groep iets voor u is. Tijdens de presentatie is er vanzelfsprekend ruimte om vragen te stellen en kunt u zich inschrijven. Wilt u een energieke start van het nieuwe jaar? Schrijf dan direct in. Het aantal inschrijvingen is beperkt.

Klik hier om in te schrijven via uw e-mail programma

Het programma

De lessen zijn altijd van 20:00 tot 21:15 uur in het Sportcentrum Papendrecht
Kosten: € 50,- voor 10 lessen (U kunt bij ons pinnen of u ontvangt een betaallink zodat u met iDeal kunt betalen.)

Trainings data:

Les 1 17 januari
Les 2 24 januari
Les 3 31 januari
Les 4 7 februari
Les 5 14 februari
Les 6 6 maart
Les 7 13 maart
Les 8 20 maart
Les 9 27 maart
Les 10 3 april

Het niveau

Een bepaald niveau heeft u voor deze StartUp groep niet nodig en voor een badmintonracket wordt gezorgd. Wat u mee moet nemen zijn stevige zittende sportschoenen en een gezonde dosis wilskracht.

De lessen is voor iedereen van 18 tot 88 jaar en duren 1 uur en 15 minuten. Na elke les wordt de opgedane kennis en ervaring geëvalueerd in een ontspannen setting.

Wilt u investeren in uw gezondheid? Schrijf dan direct in. Het aantal inschrijvingen is beperkt!

Klik hier om in te schrijven via uw e-mail programma

LIVE FAST. LIVE BADMINTON. #PHOENIX17