Een jonge en dynamische club in opbouw. Een club met ambities. Met landelijke ambities. Dat is nogal wat. Bondscompetities spelen in de regio Zuid-West en een ieder daarvoor klaarstomen. Fysiek en mentaal.

Zeg 't maar. Wat heb je daarvoor nodig? Waarom zou u sponsoren?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Een bijdrage leveren aan het welzijn van de jeugd in Papendrecht? Voelt u een overeenkomst met de mentaliteit en ambities van onze club? Serieus bouwen aan de toekomst. Serieus bouwen aan de toekomst van kinderen.

Draagt u daar ook bij?

Wat kunnen wij als club terug doen?

Phoenix’17 biedt u sowieso een kosteloze deelname aan ons jaarlijkse bedrijven toernooi. Een prachtige en sportieve manier om te netwerken en aan teambuilding te doen. Doordat wij in de bondscompetitie spelen, welke zich voornamelijk in de regio Zuid-West (Den Haag, Rotterdam, Drechtstreek, Werkendam) afspeelt, is de reikwijdte reeds aanzienlijk en komt uw naam onder een groot publiek onder de aandacht.

Tevens zou tot de mogelijkheden kunnen behoren: een reclame bord in de zaal tijdens de thuiswedstrijden en bij toernooien en natuurlijk een vermelding met doorlink op deze website.

Binnenkort kunt u hier de Sponsor brochure downloaden om alle mogelijkheden te bekijken.

Ik sponsor de Phoenix en mail nu direct !

Draag ook bij aan een ambitieuze club, sponsor the Phoenix!