Een jonge en dynamische club in opbouw. Een club met ambities. Met landelijke ambities. Dat is nogal wat. Bondscompetities spelen in de regio Zuid-West en een ieder daarvoor klaarstomen. Fysiek en mentaal. Zeg 't maar. Wat heb je daarvoor nodig? Waarom zou u sponsoren? Een geldelijke bijdage - een landelijke competitie is mooi, maar brengt ook hogere kosten met zich mee. Materiaal - rackets, trainings- en wedstrijd shuttles, trainingsbenodigdheden… Serieus bouwen aan de toekomst. Serieus bouwen aan de toekomst van kinderen. Draagt u daaraan bij?

Wat kunnen wij als club terug doen?

Phoenix’17 biedt u sowieso een kosteloze deelname aan ons jaarlijkse bedrijven toernooi. Een prachtige en sportive manier om te netwerken en aan teambuilding te doen. Voorts zijn de mogelijkheden en exposure van een jonge club als wij natuurlijk nog beperkt. Maar, door in de landelijke competitie te gaan spelen, al zal deze zich voornamelijk nog in de regio Zuid-West (Rotterdam, Drechtstreek) afspelen, gaat de reikwijdte aanzienlijk groeien.

Tevens zou tot de mogelijkheden kunnen behoren: een reclame bord in de zaal tijdens de thuiswedstrijden en bij toernooien en natuurlijk een vermelding met doorlink op deze website.

Ik sponsor de Phoenix en mail nu direct !

Draag ook bij aan een ambitieuze club, sponsor the Phoenix!